In ultimul moment am schimbat standul de pescuit. Din cele auzite, seceta a fost mare in acest an si lacul Pelagicevo din Bosnia a avut de suferit. Odata ajunsi pe lac aceste zvonuri ne-au fost confirmate, nivelul apei era foarte scazut. Sosirea pe lac a coincis cu o ploaie torentiala.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Standul ales avea apa adanca iar acest lucru ne-a dat sperante la cateva capturi frumoase. Urma sa vadem daca schimbarea standului va fi benefica in aceasta saptamana cat timp vom avea resedinta acolo. In zilelele care au urmat vremea a fost foarte schimbatoare, am avut parte si de soare si de ploaie care parca ca nu se mai termina, iar ca de fiecare data, dupa ploaie apare curcubeul, cel mai frumos fenomen din atmosfera ce a impresionat omenirea din toate timpurile.

22kg

Desi imi place sa tintesc inspre crapi mari am aceeasi satisfactie si daca personajul principal este un Amur, ma face sa fiu la fel de fericit si implinit. Astfel ca pe la mijlocul saptamanii, pe o ploaie zdravana, intr-o seara de sfarsit de septembrie, un amur vioi a inceput sa se hraneasca. A facut-o atat de frumos, nederanjat de ploaie, vant, temepraturi scazute… Pot spune ca un amur de 22 de kg nu vine la tine des, asa ca am considerat acea seara ca fiind o adevarata sarbatoare, un nou record personal.

O astfel de aventura ne dă timp să facem ceea ce iubim.

Zilele care au urmat ne-au adus doar trasaturile somnilor, lasandu-ne sa ne bucuram de tot ce ne inconjoara si mai ales de amurul vedeta. Consider o reusita aceasta partida care ne-a dat ocazia inca o data sa ne bucuram de natura.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.