Sunt adeptul si sustin prelucrarea fotografiei, imi place sa dau fotografiilor o tenta de ireal ceea ce in final transforma fotografia, pentru mine personal, intr-un personaj, iar crapul este eroul principal din poveste.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

De mult ori bucuria cea mare o gasim in lucrurile mici. Iar cand un asemenea peste ajunge la mal, parca ii ofer mai multa protectie, am grija sa-l readuc cat mai repede in mediul lui preferat. Eliberandu-l simt ca ii redau mai mult decat viata, ii redau sansa de a deveni regele baltii.

Fiecare personaj

al partidei nu a scapat nefotografiat cum s-a putut cel mai bine. Putem spune ca fiecare a fost fotogenic, si-a pus in valoare calitatile specifice, atat in lumina apusului cat si in cea a rasaritului. Fiecare a fost atins de caldura soarelui si racorit de noaptea aducatoare de solzosi.

A fost o partida reusita

Forta cu care se lupta sa nu ajunga pe mal, textura solzilor, culoarea pielii, toate intregesc un tablou minunat. In fata aparatului foto acesta pare doar un “crap” dar strategia lui este fantastica. Acest gen de peste nu il gasesc pe orice fel de lac.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.