Partida de pe lacul Harsany a fost o adevarata aventura atat pescuitul cat si drumul in sine. Am pornit greu, masina nu a fost de partea noastra si ca sa fie ciclul complet acelasi lucru s-a intamplat si la intoarcerea spre casa. Dar lacul ne chema cum nu a mai facut-o demult. Iar noi am spus, prezent.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Lacul este bine populat, nu doar de pesti si pescari ci si de o fauna bogata. Ne-au tinut companie tantarii, adevarati tovarasi de superincredere care nu te lasa niciun moment balta, insectele si gandacii supradimensionati, pisicile care te considera musafirul lor.
Asa ca toata aceasta atmosfera ne indemna spre o partida interesanta. Inconjurati de atatea vietuitoare mai mult sau mai putin prietenoase, ne-au distras atentia de la momit care a fost destul de putin, in schimb rezultatul a fost unul bun. Crapii nu s-au lasat asteptati, au vrut sa faca parte din “gasca” noastra, sa ne arate de ce sunt in stare si s-au ridicat la inaltimea asteptarilor. Intr-o asemenea feerie amurii au fost prezenti si ei, un “torpedou neasteptat” pentru a incheia o partida reusita.

Fiecare personaj

al partidei nu a scapat nefotografiat cum s-a putut cel mai bine. Putem spune ca fiecare a fost fotogenic, si-a pus in valoare calitatile specifice, atat in lumina apusului cat si in cea a rasaritului. Fiecare a fost atins de caldura soarelui si racorit de noaptea aducatoare de solzosi.

A fost o partida reusita

multumim lacului si “prietenilor” nostri. Impreuna cu Sergiu, vom reveni curand intr-o noua aventura la Harsany.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.