Am pornit in cautarea crapilor de langa mal. A trecut aproape un an de la ultima partida pe lacul acesta. Nu s-a schimbat nimic, tot aceeasi vegetatie salbatica, iar pescuitul pe acest tip de lacuri este tot timpul dificil chiar si in cele mai bune momente.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Exista cativa crapi special pentru mine care doar in aceste lacuri salbatice ii regasec. Forta cu care se lupta sa nu ajunga pe mal, textura solzilor, culoarea pielii, toate intregesc un tablou minunat. In fata aparatului foto acesta pare doar un “crap” dar strategia lui este fantastica. Acest gen de peste nu il gasesc pe orice fel de lac.

Sunt adeptul si sustin prelucrarea fotografiei

imi place sa dau fotografiilor o tenta de ireal ceea ce in final transforma fotografia, pentru mine personal, intr-un personaj, iar crapul este eroul principal din poveste.

De mult ori bucuria cea mare o gasim in lucrurile mici

. Iar cand un asemenea peste ajunge la mal, parca ii ofer mai multa protectie, am grija sa-l readuc cat mai repede in mediul lui preferat. Eliberandu-l simt ca ii redau mai mult decat viata, ii redau sansa de a deveni regele baltii.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.