Sunt lacuri de pescuit despre care se scrie mult, sunt mediatizate in reviste, internet, placute de pescari. Despre aceste lacuri poti afla de oriunde, sunt arhi cunoscute si ajung la un moment dat sa fie ocolite. Pe un astfel de lac am pescuit recent, dar am trait experiente minuntate.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Chiar daca am fost de multe ori, de fiecare data abordarea a fost alta, am avut alta strategie, crapii nu s-au lasat usor capturati. Fiecare apus si rasarit aducea cu el alta lumina, alta atmosfera pentru fotografii. Caldura rasaritului a adus capturile cele mai mari iar crapii au stralucit pe saltea. Cu toate acestea am invatat ca momentele care ma apropie cel mai mult de crapi sunt cele in care ii eliberez.

Un crap si un lac

Cand ma gandesc la o partida de pescuit reusita nu ma gandesc doar la un pescar, un crap si un lac. Ma gandesc la comuniunea intre ele, despre lumina, umbre, culoare, emotie, sentimente, despre o poveste care poate fi dusa spre fantastic. Ca si atunci cand te uiti la o fotografie despre care poti vorbi zile intregi din orice punct de vedere.

Moment

Am observat ca pot analiza mai atent lumea din imediata apropiere a crapului prin fotografie. Si astfel de partide pot fi pe “lacurile comerciale”, este vorba despre MOMENT.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.