Am ajuns pe lacul Ruganesti. Sunt prima data pe acest lac, iar provocarea si suspansul sunt pe masura. Ca pescar de crap, pasionat si iubitor de natura, incerc sa ma integrez in peisaj, sa petrec cateva zile in armonie cu natura si cu putin noroc sa reusesc sa imortalizez cativa crapi.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Lacul Ruganesti este bine populat, nu doar de pesti ci si de pescari :). Stand in spatele lansetelor, a avertizoarelor si a privi apa foarte atent în primele ore ale diminetii, poate decide ziua de pescuit. Nu am prins nimic ieri, dar exista semne care sa indice ca s-ar mai putea intampla ceva in zona mea. Există bule care sparg suprafața apei, exista sarituri spectaculoase; atent la orice semn ce ma poate ajuta sa iau decizii corecte …

Quick change pva bag system de la Cipi Baits, face diferenta

Utilizarea unei pungi solubile PVA pentru pescuitul la crap a existat cu siguranță de mult timp, si tot timpul era de partea pescarilor. Unul dintre principalele motive pentru care îmi place să folosesc pungile solubile este ca reprezinta una dintre singurele metode care centralizează hookbait.

Un superb crap de 20kg prins la Cipibaits – Squid & Strawbery 12mm

Folosesc pungi solubile mici si de dimensiuni medii

pentru majoritatea partidelor de pescuit. Pungile mari pot fi deseori foarte dificil de aruncat cu precizie. Asadar avantajul al pungii solubile este natura sa aerodinamica. Cand este legat corect, punga va fi frumoasa si compacta si va putea fi aruncata pe distante foarte mari. Datorita faptului ca plumbul si carligul sunt plasate in interiorul sacului PVA, riscul aparitiei de incurcaturi este complet eliminat.

Pescuitul cu pungi solubile este o metoda excelenta pentru a prinde atat crapul mic, cat si cel mare. Poate fi folosit cu un efect deosebit atat in ​​timpul verii, cat si in timpul iernii. Concentrarea monturii langa momeala creeaza metoda ideala pentru pescuitul crapului si sunt convins ca pune mai multi pesti pe mal decat o multime de alte metode.

Lacul Ruganesti este un lac care promite, un lac ce poate fi pus pe harta lacurilor de pescuit la crap.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.