Reintalnirea cu mustacosii de pe lacul Cetariu a fost una frumoasa. Mediul in care ma aflu si legatura pe care o am cu tot ce este in jurul meu este esentiala pentru reusita partidei.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

LLocalizarea crapului mai intai, urmarirea lui cum se hraneste acolo unde este posibil, este pentru mine un mod ideal de a pescui. Caut un loc in care doresc sa fie pestii, indiferent daca este chiar in mijloc lacului sau mult mai aproape.

Trasaturile pot veni foarte repede atunci cand pescuiesc in acest fel. Quick change pva bag system de la Cipi Baits, a facut din nou diferenta, pentru ca ma uit la pesti si vad cum reacționeaza la aceste monturi. Aceasta este cauza principala pentru care imi place sa folosesc pungile, ele reprezinta una dintre singurele metode care centralizeaza hookbaitul.

Crapii

Desigur, crapii sunt animale salbatice si isi pot schimba cursul pe parcursul unei zile, asa ca raman mereu atent si caut orice oportunitate de a-i captura. Ar fi bine sa facem acest lucru pentru a avea succes, altfel devine o ocazie ratata!

Nu exista reguli dure si rapide in pescuitul la crap si toti facem lucrurile în felul nostru pentru a se potrivi situatiei noastre prezente, pe lac.

Un superb crap prins la Cipibaits – Frankfurter 12mm

Fotografii

Cel mai mult imi place sa ”pescuiesc” la Crap cu aparatul de fotografiat, iar capturile rezultate sa fie fotografii. In felul acesta raman doar cu aceste imagini de aducere aminte a momentelor in care m-am intalnit cu mustaciosii.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.