Pot spune ca pescuitul la crap este destul de imprevizibil, iar acest lucru s-a adeverit din nou pe lacul de la Ozetanya. Dupa o prognoza ploioasa, zilele petrecute pe lac au fost mult mai insorite si active.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Dupa o zi jumate de seceta, atat din punct de vedere al vremii cat si in materie de trasaturi, un vant puternic si o ploaie scurta a schimbat cursul intregii partide de pescuit. Vantul si ploaia au creat o mare divergenta in lac, ceea ce a facut ca pestii sa se miste, sa inceapa sa caute ceva, sa caute o nada buna.

Capturile nu au ezitat sa apara.

La mare cautare a fost WLC – WAFTERS Red Squid, o aroma vedeta in lac. Pentru o mai buna stimulare am folosit lichidul nutritiv FLUO FIZZ Red Squid care rezista la impactul cu apa si emana atractanti din prima secunda cand ajunge pe substrat. De ea s-au bucurat, atat crapii cat si cei doi amuri de 18 kg adusi pe saltea.

Capturile au fost fotogenice

au cooperat si au inteles rolul lor in toata partida de pescuit. Au mai contribuit apusul calduros si rasaritul proaspat care te pregatea pentru o noua zi.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.