Cetariu Reloaded

Dacă cu ani în urmă singura mea preocupare erau crapii mari, acum aceştia nu mai sunt o prioritate. Mediul în care mă aflu şi legătura pe care o am cu tot ce este în jurul meu este esenţiala pentru reuşita partidei. Reintalnirea cu mustacosii de pe lacul Cetariu a fost una frumoasa.

A fost un joc in care fiecare a iesit castigator, un joc in care ne-am apropiat unii de altii, iar mediul inconjurator a facut ca aceasta apropiere sa fie si mai interesanta. Fiecare apus si rasarit a fost stralucitor, fiecare adiere de vant si “ploaia de puf” au facut partida si mai spectaculoasa.

Crapii s-au lasat fotografiati asa cum stiu ei, au fost vedeta principala. Din acest motiv vreau să dau fotografiilor cu crapi o altă perspectivă, nu vorbind doar despre un pescar, un crap şi un lac. Vorbim despre ideea de om versus natura. Uneori incerc sa suprapun elementele civilizatiei umane cu elemente din natura, alteori incerc sa elimin cu totul orice semn de civilizatie, pentru a le transforma in unele complet salbatice.

Viata pe lacul Cetariu este in continua miscare, bobocii de rata, mormolocii, micii carasi insufletesc atmosfera si dau un suflu nou, optimist. In curand ei vor fi adevaratii bastinasi, iar unii dintre ei adevaratele vedete de maine. Dar dintre toate, crapul este in mediul lui cel mai favorbil si mai are in ca multe de spus celor care reusesc sa-l ademeneasca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.