Inceput, cu un nou cadru

Prima partida de pescuit la crap in 2019, a fost la Harsany. Chiar daca frecventam aceeasi balta mai rar sau mai des fiecare partida este unica in felul ei, cu noi surprize si chiar dezamagiri. Diminetile ne-au fost incalzite de lumina rasaritului iar apusurile s-au reflectat in solzii crapilor adusi pe saltea. Nici noaptea nu a fost doar de veghe, ci ne-a recompensat de fiecare data cu capturi frumoase.

Cand ma gandesc la o partida de pescuit reusita nu ma gandesc doar la un pescar, un crap si un lac. Ma gandesc la comuniunea intre ele, despre lumina, umbre, culoare, emotie, sentimente, despre o poveste care poate fi dusa spre fantastic. Ca si atunci cand te uiti la o fotografie despre care poti vorbi zile intregi din orice punct de vedere.

Sunt adeptul si sustin prelucrarea fotografiei, imi place sa dau fotografiilor o tenta de ireal ceea ce in final transforma fotografia, pentru mine personal, intr-un personaj, iar crapul este eroul principal din poveste.

Prin acest prim articol vreau sa-i multumesc prietenului meu Sergiu, o astfel de aventura ne da timp sa facem ceea ce iubim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.